21 dagen challenge

21-daagse Breathwork Challenge

De Breathwork Challenge daagt je uit om elke dag gedurende 21 dagen een nieuwe ademhalingsoefening te ontdekken en te leren welke technieken het beste voor jou werken. 

Ontdek de Kracht van Jouw Ademhaling in de 21-Daagse Breathwork Challenge

Ben je klaar om jouw stress te verminderen, beter te slapen en angst de baas te worden én je prestaties te verbeteren? Wil je meer weten over ademhaling en de kracht van ademwerk?

Sluit je aan bij mijn 21-Daagse Breathwork Challenge en ontdek de kracht van bewuste ademhaling. Deze challenge is ontworpen voor iedereen die op zoek is naar meer rust en balans in het leven, ongeacht je ervaring met ademhalingsoefeningen.

Ik ben Joachim Meire, auteur van het boek ADEM en ervaren yoga- en breathworkdocent. Je hebt mij wellicht onlangs gezien in de populaire tv-serie Kalm Waes, waar ik Tom Waes begeleidde in een ademwerksessie. Nu is het jouw kans om deze levensveranderende technieken zelf te ervaren!

Elke dag ontvang je een korte video van 10 minuten waarin we samen stap voor stap verschillende ademhalingstechnieken ontdekken. Van stressvermindering en het versterken van je immuunsysteem, tot diepgaande ademhalingssessies die je fysieke en mentale prestaties verbeteren. Dit programma is ideaal voor zowel beginners als gevorderden .

Wat kun je verwachten:

Je kan deze challenge starten wanneer je wilt en afwerken op eigen tempo.

    • * 21 korte lectures en  21 breathwork sessies in video’s van max 10 min
    • * Praktische ademhalingstechnieken om stress en angst te beheersen 
    • * Oefeningen die je helpen om beter te slapen en meer energie te krijgen
    • * Specifieke technieken om je focus en mentale helderheid te verbeteren
    • * Toegang tot een exclusieve online community waar je je ervaringen kunt delen
    •  

Schrijf je nu in voor de 21-Daagse Breathwork Challenge en begin vandaag nog met de reis naar een kalmer, gezonder en meer gebalanceerd leven!

Je kunt je op elk moment inschrijven voor de 21-Daagse Breathwork Challenge en direct beginnen

 

Naarmate je je vaardigheden verbetert, zul je merken dat je ademhaling je kan helpen om beter te slapen, beter met angst en stress om te gaan, en om je concentratie te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten.

Schrijf je nu in aan vroegboekkorting!

Schrijf nu voor 25 oktober 2024 en betaal slechts €95 in plaats van €147

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Maha Breathwork

De challenge bevat:

Workshop

Wie is jouw docent?

Ademcoach, yoga teacher, auteur

De online workshop wordt gegeven door Joachim Meire. Hij is Yoga Docent Teacher, leidde intussen meer dan 800 yogadocenten op, heeft een paramedische bachelor en is auteur van het boek ‘Adem’ en ‘Het No-nonsense Yoga boek’.

top
© 2024 Yogaloft Bv - Powered by Maatos